De energieke wetenschap achter VigoCell

Albert Einstein is zonder twijfel een van de grondleggers van moderne wetenschap en van hoe we onze wereld ervaren. Zijn inzichten waren en zijn nog steeds revolutionair voor vele takken in natuurkunde, chemie en geneeskunde.

Het was Einstein die als één van de eersten beschreef dat elke substantie trilt op cellulair niveau en dat die frequentie gemeten kan worden. Eén van zijn bekende quotes is dan ook “the medicine of the future will be frequency medicine”.

Je lichaam bezit krachtige mechanismen om zichzelf te genezen. Wetenschappelijk onderzoek heeft de laatste dertig jaar aangetoond dat elk levend systeem op cellulair niveau continu informatie en energie uitwisselt om in balans te blijven.

“Future medicine will be the medicine of frequencies.”

Albert Einstein
Nobel prize winner
Energieke grootmoeder met haar kleinkind.

Sneller natuurlijk herstellen

Energie in ons lichaam is meetbaar in vibraties die bepaalde frequenties aanhouden. Wanneer we lichamelijke problemen ervaren, dan is er iets uit balans en verandert de frequentie op die plek. Ons lichaam gaat vervolgens natuurlijk genereren, zichzelf trachten te genezen, om zo terug in de harmonische balans te komen.

Elke VigoCell werkt op basis van het natuurlijke principe van frequentiestimulatie. Het zendt de juiste stralingsfrequentie uit en kan je lichaam ondersteunen voor een sneller natuurlijk herstel. Met als resultaat: minder pijnsensatie, beter functioneren en meer vitaliteit.

VigoCell is ontwikkeld in Oostenrijk door Dr. Wolfgang Kattnig, een gerenommeerde sport fysiotherapeut/ostheopaat en voormalig Wereldkampioen Winter Triathlon. Het was en is nog steeds zijn missie om mensen te bevrijden van pijn door het lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke herstelproces. In zijn centrum in Oostenrijk behandelt hij elke dag met veel succes mensen met zijn techniek. De VigoCell werkt met dezelfde techniek en geeft iedereen de kans om zijn eigen pijnen en ongemakken te verlichten.

Frequentiestimulatie is onschadelijk en geschikt voor iedereen: sporters, jongeren, ouderen én kinderen.

Reviews

Feedback van tevreden gebruikers & partners

5.00

Op aanraden van mijn osteopaat VigoCell gekocht. Na enkele dagen dragen heb ik echt al veel minder pijn in mijn schouder.

Valérie
04/12/23
VigoCell Pijn Support verpakking
5.00

Het is goed, het is makkelijk en het helpt mijn patiënten echt. Ik heb er als reseller zelf ook geen werk aan dus top.

Saartje
06/10/23
Logo VigoEasy reseller formule
4.00

Ik was sceptisch maar ben nu helemaal fan. Dankzij VigoCell is mijn rugpijn quasi verdwenen.

Raymond
18/12/23
VigoCell Rug Support verpakking
5.00

Het werkt echt dus raad ik het ook aan bij mensen. Geen gedoe voor mij en toch verdien ik er ook iets mee!

Karim
23/09/23
Logo VigoEasy reseller formule
5.00

Extra boost energie, ideaal om te knallen in de gym.

Samira
03/01/24
VigoCell Energie Support verpakking