Hooikoorts klachten verminderen: zo ga je om met deze allergie

Hooikoorts klachten verminderen: zo ga je om met deze allergie

Wanneer de lente aanbreekt brengen de mooie bloeiende bomen, het gras en de bloemen niet alleen prachtige kleuren, maar zorgen zij ook voor pollen in de lucht. Voor mensen met hooikoorts kan dit een moeilijke tijd zijn vanwege de allergische reactie op pollen.

Hooikoorts, ook wel bekend als de seizoensgebonden allergie, kan allerlei symptomen veroorzaken, zoals niezen, een verstopte neus, jeukende ogen en vermoeidheid. Het beheersen van deze symptomen kan een uitdaging zijn als je niet weet hoe je ze kunt verminderen. 

In deze blog vertellen we je meer over onze effectieve VigoCell Pollen Support.

Wat is hooikoorts?

Hooikoorts is een allergische reactie op stuifmeel van bloeiende planten, bomen en grassen. Wanneer deze pollen in de lucht komen kunnen zij een reactie veroorzaken op het immuunsysteem dat zorgt voor de productie van histamine om het lichaam te beschermen.

De reactie van het lichaam kan symptomen veroorzaken als niezen, jeukende ogen en neus, loopneus en verstopte neus. De allergie komt veel voor in de lente- en zomermaanden, wanneer het pollenseizoen op zijn hoogtepunt is.

  • Hooikoorts door bomen begint in februari of maart. Tussen maart en eind mei heeft u vaak de meeste klachten.
  • Hooikoorts door gras begint in april of mei. Tussen mei en augustus heeft u vaak de meeste klachten.

Hoe kan je hooikoorts klachten verminderen met de VigoCell Pollen Support?

Hooikoorts symptomen kunnen vervelend zijn, maar er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om ze te verminderen. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten welke allergenen je symptomen veroorzaken zodat je deze kunt vermijden.

Steeds meer mensen hebben last van pollenproblemen en hooikoorts klachten. Voor hen hebben we de VigoCell Pollen Support ontwikkeld. Deze "pollenhulp" werkt met een gepatenteerde frequentiechip.

Zodra de VigoCell Pollen Support met de huid in contact komt, gaat het via een zorgvuldig gekozen frequentie de ervaring van de symptomen tegengaan. Zo helpt het je lichaam om terug te keren naar een gezonde harmonische balans. 

De VigoCell Pollen Support werkt volledig zonder chemicaliën en is minstens zes maanden lang actief. Ben je dus op zoek naar een natuurlijke therapie om van jouw hooikoorts klachten af te komen? Draag de VigoCell Pollen Support gedurende het hele pollenseizoen. We hebben twee versies ontwikkeld: er is een VigoCell Pollen Support voor de lente en eentje voor de zomermaanden!

De voordelen van de VigoCell Pollen Support

  • Zonder chemicaliën
  • Geen bijwerkingen
  • Heel makkelijk te gebruiken
  • Minstens 6 maanden houdbaar
  • 14 dagen retourrecht
  • Voor maar 21 euro per maand helpt het je met je hooikoorts klachten